Sloepverhuur Heemstede

Er is altijd een reden te bedenken om te gaan varen.

sloepverhuur heemstede

Reserveer nu direct online

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :

Let op: Onze boten worden momenteel uitsluitend aan maximaal 4 personen verhuurd met voorwaarden dat er deel wordt genomen aan een gezamenlijke huishouden. Verhuur en borg dient contant afgerekend te worden.

Echt ontspannen
op het water!

Romantisch onderonsje, gezins-/familieuitje of werkbezoek met zakenrelaties?
Wat voor reden u ook heeft, er is altijd wel een reden te bedenken om met de ‘Bij Bomans’ sloep/boot te gaan varen. Of het nou een romantisch tochtje is, een familiefeestje, de binnenstad en het landschap vanaf het water beleven of gewoon even bijkletsen: Sloepverhuur Heemstede is een heerlijk alternatief. Vanaf ons terras is een open verbinding naar het Spaarne waardoor u leuke tochtjes kunt maken naar onder andere de binnenstad van Haarlem, de Molenplas of Aalsmeer.

Er kunnen tot maximaal 10 personen meevaren met de sloep, en maximaal 6 personen met de boot. De sloep/boot wordt kan worden gehuurd in combinatie met door ons verzorgde catering voor aantrekkelijke tarieven. Sloep huur kan voor een dagdeel (van 10.00 – 14.00 uur of 15:00 -19:00) of voor een gehele dag (van 10.00 – 19.00 uur).

Geïnteresseerd? Bel ons op T 023-547 4520 of T 06-875 679 33 of mail ons voor vrijblijvende informatie.