High Wine Bij Bomans

Gezellig tafelen fijn? Save water, drink wine!

high wine heemstede

Luxe
High wine
Arrangement

WOENSDAG TOT EN MET ZONDAG
VANAF 2 PERSONEN OP RESERVERING
VANAF 15:30

Naast ons bekende Hig Tea heeft Bij Bomans ook een verrassende High Wine samengesteld. Heerlijk genieten met vrienden & familie onder het genot van een heerlijk wijntje. Onze High Wine Heemstede is een perfecte manier om kennis te maken met ons restaurant. Het arrangement bestaat uit luxe hartige hapjes, inclusies een glaasje heerlijke bubbels en twee glazen wijn naar keuze. Ontdek hoe de smaak van de wijnen en de gerechten elkaar aanvullen en versterken.

Onze chef kok bereid met liefde diverse gerechten voor u en uw gezelschap.  Diverse crostini’s, luxe belegde sandwiches vis & vlees, mix van olijven en een plankje met diverse luxe kazen. Wij zorgen ervoor dat u en uw gezelschap het aan niks ontbreekt.

€ 31,50 per persoon.

Naast High Wine Heemstede hebben wij nog meer te bieden!

Dankzij onze gunstige ligging midden in het centrum van Heemstede weten heel veel mensen ons  restaurant te vinden. Voor een high tea, high wine en natuurlijk voor een lunch of diner. Maar er is meer. Wist u dat wij onze locatie ook beschikbaar stellen voor feestelijke gelegenheden? Hierbij vullen wij samen met u naar uw wensen het moment in. Dit kan zijn voor een verjaardag, jubileum of een trouwerij. Door onze ligging aan het water is het zelfs mogelijk per sloep te arriveren.